Zeecontainer opslag

U heeft goederen die u graag op een veilige plek wilt opslaan. Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een duur ‘self storage’ bedrijf, maar een veel goedkopere optie is het opslaan van uw spullen in een zeecontainer van Kaspers Opslag. Het huren van een zeecontainer voor opslag is per maand opzegbaar, dus u zit niet vast aan contracten met lange looptijden. Onze zeecontainers zijn:

  • Veel goedkoper dan ‘self storage’ bedrijven
  • Goed afgesloten met een A-categorie slot (zonder meerkosten)
  • Goed toegankelijk met brede toegangsdeuren
  • Makkelijk bereikbaar (auto tot direct voor container)
  • Per maand opzegbaar

Opslagruimte container huren

Voor het opslaan van uw goederen in een zeecontainer kunt u kiezen uit een zeecontainer in stapel of met de deuren vrij. In stapel is ideaal als uw spullen voor langere tijd opgeslagen moeten worden en u er niet al te regelmatig bij hoeft. Wilt u snel en/of regelmatig bij uw spullen? Dan raden wij u aan een zeecontainer met de deuren vrij te huren.

 Zeecontainer opslagruimte in Amsterdam

Bij een verbouwing of verhuizing heeft u vaak behoefte aan extra opslagruimte. Ook bij ruimtegebrek in huis of kantoor biedt een opslagcontainer uitkomst. Een zeecontainer van Kaspers Transport Amsterdam is veel goedkoper dan een opslagruimte bij een ‘self-storage’ bedrijf. Daarnaast kunt u uw opslagcontainer maandelijks opzeggen en zit u niet vast aan een contract met lange looptijden.

 Meer weten? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over zeecontainer opslag bij Kaspers Transport of bent u op zoek naar een opslagruimte in de vorm van een container? Bel dan met 020 448 8070 of neem contact op via onderstaand formulier: We staan u ook graag bij met onze andere diensten.

Contact opnemen

Geen onverwachte kosten bij een opslagruimte container

Als u bij ons een zeecontainer voor het opslaan van uw spullen huurt dan wordt u niet verrast door onverwachte kosten. Zo rekenen wij geen administratiekosten. Wel hanteren wij een borg, een minimale huurperiode van 2 maanden en een opzegtermijn van 2 weken. De betaling geschiedt aan het begin van elke maand per machtiging tot incasso, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Zeecontainer op locatie

Heeft u geen vervoer om uw goederen naar ons opslagterrein te brengen? Geen probleem! Wij brengen graag de zeecontainer naar u toe en transporteren deze vervolgens beladen naar ons opslagterrein. Wanneer u uw spullen later weer elders nodig heeft brengen wij deze naar de door u gewenste locatie. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van laad-/loslocatie en op aanvraag te verkrijgen.

Veilig uw spullen opslaan in onze zeecontainers

Kaspers Opslag beschikt over bijna 10.000 m2 aan terrein voor zeecontainer opslag. Dit terrein is optimaal beveiligd met stroomschokbeveiliging en camerabewaking. Overdag is er personeel aanwezig om uw spullen in de gaten te houden. Buiten openingstijden wordt het terrein hermetisch afgesloten. Zodoende kunt u met een gerust hart uw waardevolle spullen opslaan in onze zeecontainers.

Kaspers Transport gebruikt functionele cookies om uw gebruiksgemak te vergroten.

Oke