Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php on line 90

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/pluggable_functions.php on line 641
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2633
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2634
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2635
Warning [2]: session_start(): Cannot start session when headers already sent
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/modules/forms/forms.php op regel 14
Transportbedrijf Amsterdam: lokaal, nationaal & internationaal

Transportbedrijf Amsterdam

Schakel ons transportbedrijf in Amsterdam in voor transport op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Vanuit het bedrijventerrein Westpoort (het haven- en industriegebied in Amsterdam, van ruim 35 vierkante kilometer groot) verrichten wij onze werkzaamheden. Onze professionele chauffeurs hebben al talloze transporten verzorgd binnen Europa. Bovendien is elke wagen voorzien van een track en trace systeem, zodat u ten alle tijde weet waar het transport zich bevindt. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bel 020 4488070

Voordelen Kaspers Transport

  • Ervaren en professionele chauffeurs
  • Regionaal, nationaal en internationaal transport
  • Zeecontainer verhuur en opslag
  • Alle wagens voorzien van track en trace
  • Transport op maat

Track en trace systeem

Alle wagens van Kaspers Transport zijn uitgerust met een track en trace systeem, zodat de planning te allen tijde een actueel (real-time) inzicht heeft in het verloop van de geplande werkzaamheden. Hierdoor kan optimale flexibiliteit worden geboden en de klant op de hoogte gehouden worden van de voortgang van de werkzaamheden die wij voor hem verrichten. Optioneel kunt u de beschikking krijgen over een aparte inlogcode om de rijdende wagen via internet te volgen.

Zeecontainer verhuur en opslag

Naast transport, zijn wij ook expert op het gebied van zeecontainer verhuur en zeecontainer opslag. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en met onze werkwijze kennis te maken.

Contact met transportbedrijf amsterdam

Wilt u graag lokaal, regionaal, nationaal of internationaal goederen transporteren? Neem dan contact op met Peter Jansen. Hij is uw aanspreekpunt voor informatie of het opstellen van een vrijblijvende offerte. De uiteindelijke opdracht geeft u aan hem en hij verwerkt deze vervolgend in de planning. Bovendien bewaakt hij het verloop van de opdracht en onderneemt tijdig actie om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden te allen tijde soepel verlopen. U kunt ook direct onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bel 020 4488070 peter@kasperstransport.nl

Naam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail adres:*
Telefoonnummer:
Betreft uw vraag transport of opslag?
Hier kunt u uw vraag stellen: