Transport

Schakel Kaspers Transport in voor transport op lokaal, regionaal, nationaal en internationaal niveau. Vanuit het bedrijventerrein Westpoort (het haven- en industriegebied in Amsterdam, van ruim 35 vierkante kilometer groot) verrichten wij onze werkzaamheden. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Bel 020 4488070

Track en trace systeem

Alle wagens van Kaspers Transport zijn uitgerust met een track en trace systeem, zodat de planning te allen tijde een actueel (real-time) inzicht heeft in het verloop van de geplande werkzaamheden. Hierdoor kan optimale flexibiliteit worden geboden en de klant op de hoogte gehouden worden van de voortgang van de werkzaamheden die wij voor hem verrichten. Optioneel kunt u de beschikking krijgen over een aparte inlogcode om de rijdende wagen via internet te volgen.

Zeecontainer verhuur en opslag

Naast transport, zijn wij ook expert op het gebied van zeecontainer verhuur en zeecontainer opslag. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en met onze werkwijze kennis te maken.

Contact met Kaspers Transport

Wilt u graag lokaal, regionaal, nationaal of internationaal goederen transporteren? Neem dan contact op met Peter Jansen. Hij is uw aanspreekpunt voor informatie of het opstellen van een vrijblijvende offerte. De uiteindelijke opdracht geeft u aan hem en hij verwerkt deze vervolgend in de planning. Bovendien bewaakt hij het verloop van de opdracht en onderneemt tijdig actie om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden te allen tijde soepel verlopen. U kunt ook direct onderstaand formulier invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bel 020 4488070 peter@kasperstransport.nl

Naam:*
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail adres:*
Telefoonnummer:
Betreft uw vraag transport of opslag?
Hier kunt u uw vraag stellen: