Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php on line 90

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/pluggable_functions.php on line 641
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2633
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2634
Warning [2]: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/load_functions.php:90)
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/includes/functions.php op regel 2635
Warning [2]: session_start(): Cannot start session when headers already sent
Error in bestand /usr/home/lsw_data_ws_dro/kaspers/www.kaspers-transport.nl/www/modules/forms/forms.php op regel 14
Opdrachtgevers - Kaspers transport Amsterdam - Kaspers transport

Opdrachtgevers

Kaspers Transport is er trots op zich in te mogen zetten voor, onder andere, de volgende opdrachtgevers:

A-bird heeft een breed assortiment lasapparatuur, gereedschappen, perslucht, stroom- en lichtvoorzieningen beschikbaar. Zij is een industriële verhuurder die zich thuis voelt in de grootschalige industrie, shipping & offshore en in de Europese energiesector.

Atlas Copco is op de Nederlandse markt verantwoordelijk voor de verkoop en service van industriële compressoren, mobiele compressoren, generatoren, sloop- en aannemersgereedschappen, pneumatisch en industrieel gereedschap.

Boels heeft voor elke huurbehoefte een passende oplossing. Van huren voor een dag tot een op maat gemaakte oplossing.

Bouwmaat is een bouwmaterialen groothandel die gebouwd is op één grondgedachte. Alles wat ze doen staat in het teken van slimmer bouwen. Het assortiment, de services, het inkoopbeleid, de speciale acties, tot en met de openingstijden van de vestigingen aan toe.

Bredenoord is toonaangevend in energievoorzieningen met een permanent, tijdelijk of mobiel karakter. Zij heeft het als haar voornaamste missie om haar klanten in alle opzichten absolute zekerheid in stroomvoorziening te bieden.

Eekels Pompen levert al meer dan 90 jaar trefzekere pompoplossingen aan de aannemerij, overheid en industrie. Over de hele wereld. Voor elke denkbare situatie en op elk werkterrein.

LOC7000 stelt zich ten doel elk evenement voor iedere bezoeker tot een unieke beleving te maken. LOC7000 specialiseert zich in het organiseren van publieksevenementen vanuit de kiem. LOC7000 heeft drie labels die als totaalorganisatie of afzonderlijk van elkaar ingezet kunnen worden: Eventmanagement, Food & Beverage (FAB) en PaySystems.

Mobile Mini Containers is Noord-Amerika’s marktleider op gebied van tijdelijke opslag en kantoorruimte, met op dit moment meer dan 140.000 containers in de vloot. Op dit moment zijn er 60 kantoren/depots in de USA, 6 in de UK, 1 in Canada en 1 in Nederland. Mobile Mini Containers biedt de klant een ruime keus aan nieuwe en gebruikte opslag containers en heeft marketingondersteuning, financiering en technische expertise in eigen huis.

SW-Wolda heeft een duidelijke passie: het verbeteren van vastgoed in de breedste zin van het woord. Als landelijke organisatie in de top van de markt beschikken zij over de kennis, kunde en capaciteit om elk specialistisch en technisch hoogstaand project te realiseren. Van advies tot onderhoud.

TITAN Containers B.V. is al bijna 20 jaar actief in de Benelux op het gebied van container verkoop en container verhuur. Titan heeft bijgedragen aan het op de markt brengen van diverse nieuwe container types. Titan maakt onderdeel uit van de TITAN groep en is daardoor verzekerd van de laagst mogelijke productie kosten en in staat tot concurrerende prijzen en hoge kwaliteit.

Bent u wel klant, maar staat uw link niet op onze pagina? Neem contact met ons op, zodat een link naar uw website kan worden opgenomen.